Roetfilter reiniger DPF 15050C

Machines

Roetfilterreiniger van WRS Holland

Roetfilter reiniger DPF 15050C

  • Spoelt roetfilter schoon tot 95%
  • Automatische reiniging
  • Tijdbesparing
  • Milieuvriendelijk
  • verdienmodel voor de werkplaats

De DPF-15050C is een roetfilterreiniger die door zijn grote reinigingsruimte geschikt is voor alle type roetfilters. De DPF-15050C wordt toegepast bij bedrijven die klein- en groot formaat roetfilters reinigen en veel reinigingen achterelkaar willen uitvoeren. 

Roetfilters van personenwagens, campers, bestelbussen, tractoren, grondverzetmachines, vrachtwagens en bussen voor personenvervoer geven steeds vaker storingen door een verstopt roetfilter. Vanaf 1 januari 2023 is het meten van de onzichtbare roetdeeltjes bij de APK keuring van personenauto’s en bedrijfsbussen verplicht. De storingen en roetmetingen zorgen voor een toenemende vraag naar het reinigen van roetfilters. 

DPF 15050C foto van reinigingsruimte
DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Werken met de DPF-15050C DPF-12050

De machine is door zijn eenvoudige bedieningspaneel en automatische programma eenvoudig in gebruik. Het roetfilter wordt eerst getest op de flow. Het roetfilter wordt gevuld met speciale reinigingsvloeistof zodat het roet in het filter kan losweken. Met één druk op de knop start het automatische programma. Het programma kan altijd worden aangepast aan de verschillende type roetfilters en ervaringscijfers. De machine wordt geleverd met diverse hulpstukken voor de montage van de hogedrukslang aan het roetfilter. Hierdoor kan nagenoeg elk roetfilter worden gereinigd. Tijdens de reiniging kunt u gewoon verder met een andere klus. Na het reinigingsproces is het filter direct klaar voor montage.

Onderhoud

De DPF reiniger is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven dienen te worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De DPF reiniger wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf. Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw DPF reiniger worden binnen de garantieperiode gratis verholpen. Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen zodat u snel weer gebruik kan maken van de DPF reiniger. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de DPF reiniger. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum een training te volgen.

Showroom-testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is. Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

 

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Technische gegevens

Externe afmetingen () 2400 x 1150 x 2150 mm
Interne afmetingen () 1800 x 600 x 1000 mm
Tank inhoud 250 lt
Watertemperatuur 80 ºC
Maximale drooggraad 200 ºC
Deur Pneumatisch
Filter Patroon- en zakkenfilter
Testrapport Voor en na testrapport
Softwaresysteem Android
Bediening Touchscreen
Hydraulische klem standaard
Waspomp 3PK

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews