DPF Reiniging

DPF reiniging

Support & Trainingen

Testcentrum WRS Holland

Op ons testcentrum kunnen wij trainingen verzorgen voor het gebruik van de DPF reiniger. Wij zorgen ervoor dat u klaar wordt gestoomd voor het optimale gebruik van de DPF reiniger. Ook geven wij u aan hoe u richting uw klanten de reinigingen kan aanbieden. Zijn er vragen tijdens het gebruik van de DPF-reiniger dan kunt u bellen of een e-mail sturen. 

Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de DPF reiniger. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum een training te volgen.

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Levering & Garantie

transport-levering reinigingsmachine WRS Holland

De DPF reiniger wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf. 

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw DPF reiniger worden binnen de garantieperiode gratis verholpen.

Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen zodat u snel weer gebruik kan maken van de DPF reiniger.

Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de DPF reiniger. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum een training te volgen.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon