Nieuws uit Holland

Nieuws uit Holland

Groot nieuws van WRS-Holland

Auto technica beurs
Wij zijn verheugd aan te kondigen dat WRS-Holland aanwezig zal zijn op de meest toonaangevende vakbeurs voor auto-professionals in de BENELUX: AutoTechnica!
Dit is dé plek waar de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen de automotive sector samenkomen, en wij zijn trots te kunnen meedelen dat we deel uitmaken van dit prestigieuze evenement.

Bij onze stand presenteren we onze revolutionaire oplossingen voor het vervangen van roetfilterelementen. Ontdek de efficiëntie van onze nieuwe DPF Cleaner, een game-changer in het onderhoud en de reiniging van diesel roetfilters.
Maar dat is nog niet alles! Bezoekers kunnen ook de kracht van onze ultrasoonreinigingmachines ervaren, perfect voor het diep reinigen van diverse auto-onderdelen. Onze bandenwasser biedt een snelle en effectieve reinigingsoplossing, terwijl onze booster- en partscleaners demonstreren hoe eenvoudig het onderhoud van uw werkplaats kan zijn.

 Mis deze kans niet om live de mogelijkheden te bekijken, direct antwoord te krijgen op uw vragen en te netwerken met professionals uit de branche. Wij geloven dat onze oplossingen een revolutie kunnen betekenen voor uw bedrijf en kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten op AutoTechnica.Bezoek ons op AutoTechnica – We kunnen niet wachten om u daar te zien!

Registreer hier uw bezoek!

Meer nieuws