Parts Cleaner PWM 1500 combi

Machines

PWM 1500 combi / PWM 1500 / PWM  1250 / PWM 1000

Parts Cleaner PWM 1500 combi

De PWM 1500 Parts Combi Cleaner is een onderdelenreiniger en Booster Cleaner in één. Door middel van een automatisch reinigingsprogramma reinigt hij de onderdelen op in een ronddraaiend plateau. De PWM 1500 Parts Combi Cleaner heeft ook de mogelijkheid van een Booster Cleaner. Aan de zijkant zit de ingang om handmatig en onder hogedruk (150 bar) onderdelen te reinigen.

Door de hogedruk en de afgesloten cabine is deze machine ideaal voor het veilig en schoon reinigen van onderdelen. De veiligheid van de monteur is gegarandeerd doordat het reinigingsproces in een afgesloten ruimte plaatsvindt. De voorverwarmde reinigingsvloeistof zorgt er samen met de hogedruk voor dat de onderdelen grondig worden gereinigd. Een optimale combinatie voor uw werkplaats en ook nog goed voor het milieu.

Voordelen van de Parts Combi Cleaner

  • Automatisch reinigingsprogramma
  • Zeer geschikt voor grote delen
  • Afgesloten reinigingsruimte
  • Veilige machine
  • Goed voor gezondheid en milieu
  • Hoge druk (150 bar)
  • Zij-ingang voor handmatig reinigen onder hoge druk

Werken met de Parts Combi Cleaner

De machine is eenvoudig in het gebruik en door de pneumatische verticaal sluitende deur neemt de De Parts Cleaner is uitgerust met een onderdelenplateau waarin de te reinigen onderdelen worden geplaatst. De pneumatische verticaal sluitende deur zorgt voor een optimale toegang tot de reinigingsruimte. Het eenvoudige bedieningspaneel en automatische programma zorgen voor veel gebruiksgemak. Met één druk op de knop start het automatische programma. Het programma kan altijd worden aangepast aan de vuilgraad van de onderdelen. Tijdens de reiniging kunt u gewoon verder met een andere klus. 

Met de geïntegreerde handschoenen – aan de zijkant van de machine – kunnen zowel de hogedrukpistool als de luchtspuit worden bediend. Veiligheid en gemak staan voorop.

DPF 15050C foto van reinigingsruimte
Part cleaner PWM 1500 combi binnenkant

Onderhoud

De Combi Cleaner is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De Combi Cleaner wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf.

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw Combi Cleaner worden binnen de garantieperiode verholpen. Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen, zodat u snel weer gebruik kan maken van de Combi Cleaner. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de Combi Cleaner. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum de verschillen tussen de machines te bekijken.

Showroom en testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is.

Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

Part cleaner PWM 1500 combi binnenkant

Technische gegevens

Externe afmetingen ()  1750 x 1500 x 2100 mm
Interne afmetingen ()  1350 x 700 x 900 mm
Watertemperatuur  90ºC
Hogedruk  0-120 bar
Tank inhoud  240 lt
Laad gewicht  650 kg

 

Deur  Pneumatisch
Filter  Cartridgefilter
Reiniging  automatisch
Ronddraaiend platform  instelbare snelheid
Oliefilter  ja
Bediening  Touchscreen

 

 

Downloads

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews