Over ons

Over ons

Auto techniek is onze passie

Rene Wouda

WRS Holland is leverancier van zowel DPF reinigingsmachines als booster- en partscleaners voor de Benelux en Duitsland.  Oprichter René Wouda is al jaren een bekende in de automotive sector. Het is belangrijk om in de juiste apparatuur te investeren, omdat de emissie eisen zijn gewijzigd door de overheid. Gedreven door de interesse in techniek is hij op zoek gegaan naar oplossingen voor het reinigen van roetfilters. Met WRS Holland heeft hij een DPF reiniger gevonden die aan alle eisen voldoet. WRS Holland heeft een compleet assortiment machines die een goede toevoeging zijn voor elke werkplaats. Wij zijn trots op ons testcentrum in Assendelft waar u alle machines kan bekijken en testen. Maak gerust een afspraak.

Testcentrum WRS Holland

WRS Holland is gespecialiseerd leverancier van industriële reinigingssystemen. Wij bieden oplossingen voor verschillende industrieën. Enkele voorbeelden hiervan zijn automotive, farmaceutische productie, metaalindustrie of de scheepsbouw. Binnen de automotive sector zijn wij van alle markten thuis. Of je nu werkt met personenauto’s, campers/bestelbussen, grondverzetmachines, tractoren, vrachtwagens of bussen, wij hebben de oplossing voor jou.

Wij beschikken over een breed scala aan reinigingsoplossingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor elke werkplaats. Kijk bijvoorbeeld naar onze roetfilterreinigingsmachine, booster cleaner of parts cleaner.

Naast de verkoop van industriële reinigingssystemen biedt WRS Holland ook trainingen en adviesdiensten aan om optimaal gebruik te kunnen maken van de machines. Wij beschikken over een deskundig team van ervaren technici en ingenieurs om de beste service te kunnen bieden aan onze klanten. WRS Holland biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk type werkplaats.

Met een passie voor innovatie en focus op kwaliteit is WRS Holland een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige reinigingsoplossingen. Onze missie is een schone emissie. Wij beschikken over de expertise en producten om aan alle eisen te voldoen en onze klanten te kunnen helpen om hun productiviteit te verbeteren.