Over ons

Over ons

Auto techniek is onze passie

Contact - WRS Holland, Disclaimer, offerte aanvraag, maak een afspraak, Folder download

WRS Holland is een toonaangevende leverancier van zowel DPF reinigingsmachines als booster- en partscleaners voor de Benelux en Duitsland. Oprichter René Wouda geniet al jarenlang bekendheid in de automotive sector. In deze tijd waarin de emissie-eisen zijn gewijzigd door de overheid, is het van cruciaal belang om te investeren in de juiste apparatuur.

Gedreven door zijn passie voor techniek is René op zoek gegaan naar effectieve oplossingen voor het reinigen van roetfilters. Met WRS Holland heeft hij een DPF reiniger gevonden die aan alle eisen voldoet. Ons assortiment omvat een breed scala aan machines die een waardevolle toevoeging zijn voor elke werkplaats. Bovendien zijn we trots op ons testcentrum in Assendelft, waar u alle machines kunt bekijken en testen. Aarzel niet om een afspraak te maken.

Levering & garantie - Testcentrum WRS Holland

WRS Holland is een gespecialiseerde leverancier van industriële reinigingssystemen. Wij bieden oplossingen voor verschillende industrieën. Enkele voorbeelden hiervan zijn automotive, farmaceutische productie, metaalindustrie en scheepsbouw. Binnen de automotive sector zijn wij van alle markten thuis. Of je nu werkt met personenauto’s, campers/bestelbussen, grondverzetmachines, tractoren, vrachtwagens of bussen, wij hebben gegarandeerd de oplossing voor jou.

Wij beschikken over een breed scala aan reinigingsoplossingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor elke werkplaats. Kijk bijvoorbeeld naar onze roetfilter reinigingsmachine, booster cleaner of parts cleaner. Met deze gevarieerde selectie kunnen wij voor elke behoefte een passende oplossing bieden.

Naast de verkoop van industriële reinigingssystemen biedt WRS Holland ook trainingen en adviesdiensten aan om optimaal gebruik te kunnen maken van de machines. Ons deskundig team van ervaren technici en ingenieurs staat klaar om de beste service te bieden aan onze klanten. Wij streven naar volledige tevredenheid en bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type werkplaats.

Met een passie voor innovatie en een scherp oog voor kwaliteit is WRS Holland een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige reinigingsoplossingen. Onze missie is een schone emissie. Dankzij onze expertise en producten kunnen wij aan alle eisen voldoen en onze klanten helpen om hun productiviteit te verbeteren.