Roetfilter reiniger DPF 15050C

Machines

DPF 15050C / DPF 12050

Roetfilter reiniger DPF 15050C

Voordelen van de DPF-15050C

  • Spoelt roetfilter schoon tot 95%
  • Automatische reiniging
  • Tijdbesparing
  • Milieuvriendelijk
  • verdienmodel voor de werkplaats

De DPF roetfilterreiniger is een extra verdienmodel in uw werkplaats. U kunt de uren voor het de- en monteren van het roetfilter berekenen en het reinigen/spoelen van het roetfilter aan de klant. 

De DPF-15050C is een roetfilterreiniger die door zijn grote reinigingsruimte geschikt is voor alle type roetfilters. Deze roetfilterreiniger wordt toegepast bij bedrijven die klein- en groot formaat roetfilters reinigen en veel reinigingen achterelkaar willen uitvoeren. De DPF-12050 is de kleinere versie met een handbediende deur van de DPF 15050C en wordt veel gebruikt door bedrijven die een kleiner formaat roetfilters reinigen en waar minder plaatsingsruimte is.

De machine is door zijn eenvoudige bedieningspaneel en automatische programma eenvoudig in gebruik.

WRS Holland heeft voor u de DPF 15050C en de DPF 12050 in het testcentrum klaar staan voor een demonstratie. Maak een afspraak voor een demonstratie en laat u voorrekenen wat het u gaat opleveren.

De DPF-15050C is een roetfilterreiniger die door zijn grote reinigingsruimte geschikt is voor alle type roetfilters. De DPF-15050C wordt toegepast bij bedrijven die klein- en groot formaat roetfilters reinigen en veel reinigingen achterelkaar willen uitvoeren. 

Roetfilters van personenwagens, campers, bestelbussen, tractoren, grondverzetmachines, vrachtwagens en bussen voor personenvervoer geven steeds vaker storingen door een verstopt roetfilter. Vanaf 1 januari 2023 is het meten van de onzichtbare roetdeeltjes bij de APK keuring van personenauto’s en bedrijfsbussen verplicht. De storingen en roetmetingen zorgen voor een toenemende vraag naar het reinigen van roetfilters. 

Werken met de DPF-15050C

De machine is door zijn eenvoudige bedieningspaneel en automatische programma eenvoudig in gebruik. Het roetfilter wordt eerst getest op de flow. Het roetfilter wordt gevuld met speciale reinigingsvloeistof zodat het roet in het filter kan losweken. Met één druk op de knop start het automatische programma. Het programma kan altijd worden aangepast aan de verschillende type roetfilters en ervaringscijfers. De machine wordt geleverd met diverse hulpstukken voor de montage van de hogedrukslang aan het roetfilter. Hierdoor kan nagenoeg elk roetfilter worden gereinigd. Tijdens de reiniging kunt u gewoon verder met een andere klus. Na het reinigingsproces is het filter direct klaar voor montage.

DPF-extra-afbeelding2
DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Levering en garantie

Onze DPF reiniger ondergaat grondige tests en controles voordat deze wordt verzonden, wat resulteert in een product dat eenvoudig te installeren is en optimaal presteert. We streven naar de hoogste kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat onze klanten een betrouwbare en effectieve oplossing krijgen voor het reinigen van hun dieselroetfilters. We bieden een garantieperiode van 12 maanden op al onze producten. Mocht zich binnen deze periode een storing voordoen als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, dan zullen we deze kosteloos verhelpen. Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw DPF reiniger worden binnen de garantieperiode gratis verholpen.

 

Onderhoud

De DPF Reiniger is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven dienen te worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

 

Training en support

Op ons testcentrum kunnen wij trainingen verzorgen voor het gebruik van de DPF Reiniger. Wij zorgen ervoor dat u klaar wordt gestoomd voor het optimale gebruik van de DPF Reiniger. Ook geven wij u aan hoe u richting uw klanten de reinigingen kan aanbieden. Zijn er vragen tijdens het gebruik van de DPF Reiniger dan kunt u bellen of een e-mail sturen.

 

Showroom-testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is.

Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken en testen.

 

WRS-Holland

Als leverancier van DPF Reinigermachines (roetfilter reinigermachines) en Booster- en Parts Cleaners voor de Benelux en Duitsland leveren wij onze machines vooral aan garagebedrijven, revisiebedrijven, transportbedrijven en grondverzetbedrijven.

Onze missie is een schone emissie!

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Technische gegevens

Externe afmetingen () 2500 x 1100 x 2100 mm
Interne afmetingen () 1800 x 600 x 1000 mm
Tank inhoud 240 lt
Watertemperatuur 80 ºC
Maximale drooggraad 200 ºC
Deur Pneumatisch
Filter Patroon- en zakkenfilter
Testrapport Voor en na testrapport
Softwaresysteem Android
Bediening Touchscreen
Hydraulische klem standaard
Waspomp 3PK

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews