DPF Reiniging

DPF reiniging

Levering & Garantie

Levering & garantie DPF reiniger

Onze DPF reiniger ondergaat grondige tests en controles voordat deze wordt verzonden, wat resulteert in een product dat eenvoudig te installeren is en optimaal presteert. We streven naar de hoogste kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat onze klanten een betrouwbare en effectieve oplossing krijgen voor het reinigen van hun dieselroetfilters.

We bieden een garantieperiode van 12 maanden op al onze producten. Mocht zich binnen deze periode een storing voordoen als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, dan zullen we deze kosteloos verhelpen. 

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw DPF reiniger worden binnen de garantieperiode gratis verholpen.

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Levering & Garantie

Levering & garantie - Testcentrum WRS Holland

Onze serviceafdeling staat klaar om u te helpen bij het snel verhelpen van eventuele storingen. We streven ernaar om een snelle afhandeling te bieden, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van eventuele onderbrekingen in het gebruik van uw DPF reiniger.

Bij de levering van onze producten ontvangt u gedetailleerde instructies over het gebruik van de DPF reiniger. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een training te volgen in ons testcentrum, waar u uitgebreide kennis kunt opdoen over het optimale gebruik en onderhoud van uw DPF reiniger.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon