Ultrasonic 1300

Machines

ULY600 / ULY800 / ULY900 / ULY1300

Ultrasonic 1300

Deze machine is geschikt voor het reinigen van onderdelen die niet beschadigd mogen worden. 

Ultrasonic 1300 reiniging machines zijn innovatieve apparaten die worden gebruikt om een breed scala aan materialen en voorwerpen grondig te reinigen. Door gebruik te maken van ultrasone geluidsgolven, zijn deze machines in staat om zelfs de meest hardnekkige vervuiling en verontreinigingen te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan het oppervlak van het voorwerp. De voordelen van ultrasonische reiniging zijn talrijk, waaronder een grondigere reiniging, minder arbeidsintensief proces, minder gebruik van chemicaliën en een betere efficiëntie. Als u op zoek bent naar een snellere, efficiëntere en duurzamere manier om materialen en voorwerpen te reinigen, kan de ultrasonic 1300 reinigingsmachine een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf

Ultrasonic binnenkant
Ultrasonic ULY-900 voorkant

Onderhoud

De ultrasonic is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De ultrasonic wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf.

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw ultrasonic worden binnen de garantieperiode verholpen. Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen, zodat u snel weer gebruik kan maken van de ultrasonic. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de ultrasonic. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum de verschillen tussen de machines te bekijken.

Showroom en testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is.

Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

Ultrasonic ULY-900 voorkant

Technische gegevens

Model Numarasi ULY-1300
Interne tank mm 1300x800x750
Interne tankcapaciteit 720 Lt
Platform mm 1250×700
Platform Evaluator Standaard
Automatische dekking Standaard
Belading Gewicht kg 550
Ultrasoon vermogen Weff/wpeak watt 4500/9000
Frequentie 27 khz
Verwarming 15 kw
PLC-scherm Standaard
Elektrisch/Fase 220-380 v/3
Olie afscheider Standaard
Vloeistofniveauregeling en automatisch invoersysteem Standaard
Deur Pneumatisch
Filter Cartridgefilter
Luchtpistool in cabine
Bediening knoppen
beveligingshandschoenen ja
Behuizing RVS

 

 

Downloads

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews