Wheel washer

Machines

Wheel washer

Deze Wheel Washer is speciaal ontworpen om vuil, remstof en ander vuil snel en gemakkelijk van uw velgen te verwijderen, zonder dat er agressieve chemicaliën of intensief handwerk nodig zijn.

Het investeren in een velgschoonmaakmachine bespaart je tijd en energie. Ook verlengd het de levensduur van je velgen, door opgebouwd vuil en viezigheid te verwijderen, dat na verloop van tijd schade kan veroorzaken. Een ideale machine om schoon en veilig te werken. 

Maak een afspraak en ervaar in onze showroom de werking van deze machine.

Wheelwasher binnenkant

Onderhoud

De Wheel Washer is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De Wheel Washer wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf.

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw Wheel Washer worden binnen de garantieperiode verholpen. Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen, zodat u snel weer gebruik kan maken van de Wheel Washer. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de Wheel Washer. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum de verschillen tussen de machines te bekijken.

Showroom en testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is.

Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

Technische gegevens

Formaten: LxBxH 120,5 x 81,5 x 161,0cm

Downloads

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews