Booster Cleaner BWM 0750

Machines

BWM 1100 / BWM 0750

Booster Cleaner BWM 0750

Schoon, veilig en gezond werken!

Voordelen van de Booster Cleaner

  • Hoge druk (150 bar)
  • Afgesloten reinigingsruimte
  • Veilige machine
  • Regelbare temperatuur
  • Interne luchtspuit
  • Goed voor gezondheid en milieu
  • Goede vervanger voor een open onderdelenreiniger

De booster cleaner BWM 0750 is een hogedruk (150 bar) onderdelenreiniger. Door de hogedruk en de afgesloten cabine is deze machine ideaal voor het veilig en schoon reinigen van onderdelen. Door het gebruik van de geïntegreerde handschoenen is er geen contact tussen de monteur, reinigingsvloeistoffen en het vuil. De voorverwarmde reinigingsvloeistof zorgt er samen met de hogedruk voor dat de onderdelen grondig worden gereinigd. Een optimale en veilige combinatie voor uw werkplaats en ook nog eens goed voor het milieu.

Werken met de booster cleaner

De machine is eenvoudig in het gebruik en door de pneumatische verticaal sluitende deur neemt de booster cleaner BWM 0750 weinig ruimte in. Met de geïntegreerde handschoenen kunnen zowel de hogedrukpistool als de luchtspuit worden bediend. Veiligheid en gemak staan voorop.

revisie parts cleaner
DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Onderhoud

De Booster Cleaner is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De Booster Cleaner wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf.

Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw Booster Cleaner worden binnen de garantieperiode verholpen. Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen, zodat u snel weer gebruik kan maken van de Booster Cleaner. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de Booster Cleaner. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum de verschillen tussen de machines te bekijken.

Showroom en testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is.

Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

DPF 15050C foto van reinigingsruimte

Technische gegevens

Externe afmetingen ()  1000 x 600 x 1860 mm
Interne afmetingen ()  950 x 650 x 400 mm
Watertemperatuur 0-120ºC
Hogedruk tot 150 mbar
Tank inhoud 90 lt
Laad gewicht 90 kg

 

 

 

Deur Pneumatisch
Filter Cartridgefilter
Luchtpistool in cabine
Bediening knoppen
beveligingshandschoenen ja
Behuizing RVS

 

Downloads

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

Klantenreviews