Parts Cleaner PWM 1000

Machines

Parts Cleaner PWM 1000

De PWM 1500 parts cleaner is een onderdelenreiniger die door middel van een automatisch reinigingsprogramma de onderdelen in een ronddraaiend plateau reinigt. De PWM 1250 en Parts Cleaner PWM 1000 hebben een vaste opstelling voor het reinigen van de onderdelen en verschillen met name in formaat ten opzichte van elkaar.

Door de hogedruk en de afgesloten cabine is deze machine ideaal voor het veilig en schoon reinigen van onderdelen. De veiligheid van de monteur is gegarandeerd doordat het reinigingsproces in een afgesloten ruimte plaatsvindt. De voorverwarmde reinigingsvloeistof zorgt er samen met de hogedruk voor dat de onderdelen grondig worden gereinigd. Een optimale combinatie voor uw werkplaats en ook nog goed voor het milieu.

Voordelen van de Parts Cleaner

  • Automatisch reinigingsprogramma
  • Zeer geschikt voor grote delen
  • Afgesloten reinigingsruimte
  • Veilige machine
  • Goed voor gezondheid en milieu

Werken met de Parts Cleaner

De Parts Cleaner PWM 1000 is eenvoudig in het gebruik en door de pneumatische verticaal sluitende deur neemt de De partscleaner is uitgerust met een onderdelenplateau waarin de te reinigen onderdelen worden geplaatst. De pneumatische verticaal sluitende deur zorgt voor een optimale toegang tot de reinigingsruimte.  Het eenvoudige bedieningspaneel en automatische programma zorgen voor veel gebruiksgemak.  Met één druk op de knop start het automatische programma. Het programma kan altijd worden aangepast aan de vuilgraad van de onderdelen. Tijdens de reiniging kunt u gewoon verder met een andere klus. 

PWM Parts reiniger intern
WRS Parts Cleaner PWM 1000-1250 Binnenzijde

Onderhoud

De Parts Cleaner is zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het onderhoud is afhankelijk van het gebruik en is eenvoudig uit te voeren. De waterkorven worden gereinigd en de filters vervangen. Het onderhoud wordt door de bedrijven zelf uitgevoerd. U kunt het benodigde onderhoudspakket afnemen.

Levering en garantie

De Parts Cleaner wordt voor levering getest en gecontroleerd. Hiermee garanderen wij een eenvoudige installatie en optimale werking. Bij levering dient de elektrische aansluiting te worden verzorgd door een gecertificeerd installatiebedrijf. Op al onze producten gelden een garantietermijn van 12 maanden. Mogelijke storingen veroorzaakt door materiaal- of fabricagefouten aan uw Parts Cleaner worden binnen de garantieperiode verholpen.

Voor het snel verhelpen van storingen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van storingen zodat u snel weer gebruik kan maken van de Parts Cleaner. Bij de levering geven wij een instructie over het werken met de Parts Cleaner. Daarnaast is het ook mogelijk om op ons testcentrum de verschillen tussen de machines te bekijken.

Training en support

Bij een demonstratie in ons testcentrum of bij de levering zorgen wij voor een uitgebreide instructie. Zijn er vragen tijdens het gebruik van de Parts Cleaner dan kunt u bellen of een e-mail sturen.

Showroom en testcentrum

In Assendelft hebben wij al onze machines klaar staan voor een demonstratie en/of een training. Hier kunt u ervaren wat de machines voor u kunnen betekenen en welke keuze de juiste is. Maak gerust een afspraak om de machines te komen bekijken.

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon

WRS Parts Cleaner PWM 1000-1250 Binnenzijde

Technische gegevens

Externe afmetingen ()  1350 x 1000 x 1150 mm
Interne afmetingen ()  900 x 400 mm
Watertemperatuur  0-120ºC
Hogedruk  8 bar
Tank inhoud  300 lt
Laad gewicht  300 kg

 

 

Deur  Mechanisch
Filter  Cartridgefilter
Reiniging  automatisch
Ronddraaiend platform  instelbare snelheid
Oliefilter  ja
Bediening  Touchscreen

 

Downloads

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Klantenreviews