DPF Reiniging

DPF reiniging

Trilzeefmachine

Voor het optimaal hergebruik van het afvalwater

Trilzeefmachine - afvalwaterfilter-amkco

Kosten voor (afval)water nemen steeds verder toe. Daarom is het hergebruiken van water vaak een goed uitgangspunt om uw kosten te reduceren. Minder waterinname betekent ook minder afvalwater. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Hergebruik is echter niet altijd mogelijk, omdat wettelijke bepalingen of uw HACCP-regels dit verbieden. Het water zal dan uiteindelijk geloosd moeten worden. De kosten die daarmee gemoeid zijn, worden bepaald door de hoeveelheid vervuilingseenheden (VE) in het afvalwater. Dat wil zeggen: hoe vuiler het water, des te hoger de kosten.

Afvalwater kan met verschillende technieken worden gefilterd. In de praktijk worden vaak zeefbochten, trommelfilters, schroefpersen of bandfilters gebruikt. Maar deze filters krijgen het afvalwater vaak niet schoon genoeg en zijn bovendien vaak duur in gebruik: deze vragen veel onderhoud, hebben een hoogfilterverbruik of hebben simpelweg veel operator-aandacht nodig. Hierdoor blijven de kosten voor het gefilterde afvalwater nog altijd hoog. Wilt u het meeste uit uw afvalwater halen? Dan is een trilzeefmachine de ideale oplossing. Met een trilzeef kunt u afvalwater op effectieve wijze ontdoen van alle vaste stoffen.

De eenvoud van de machine, kleine inbouwruimte, lage verbruikskosten in combinatie met de lage investering zorgen voor de enorme groei van de trilzeven bij gebruik van afvalwater zuiveren. Hierdoor draagt WRS-Holland met de trilzeven ook bij aan een beter milieu. 

Hoe werkt een trilzeef?

Simpel gezegd kunt u met een trilzeef deeltjes scheiden in diverse maten. Zo kunt u poeders op maat classificeren, vervuiling uitzeven of vaste stoffen scheiden van water. Het afvalwaterfilter van WRS Holland zorgt voor een optimale filtratie. Ook bij een hoge capaciteit en met zeer lage operationele kosten.

Tot 20 micron wordt uw afvalwater veel schoner geloosd en bereikt u een significante besparing op het lozen van afvalwater. Tevens zijn de gefilterde vaste stoffen droog en kunnen deze worden aangeboden als bedrijfsafval.

Bussen - DPF reiniger van binnen

Voor wie is de DPF reiniger interessant?

Personenauto’s

Campers/
Bestelbussen

Grondverzet
machines

Traktoren

Vrachtwagens/ Bussen

De Voordelen van onze DPF Reinigingsmachines

Milieuvriendelijk

Tijdbesparing

Verdienmodel

Automatische reiniging

Spoelt roetfilter
tot 95% schoon